Profil

Hvad kan Spiff tilbyde?
Spiff tilbyder IT assistance til blandt andet drift, overvågning, support, rådgivning eller management og er fokuseret på små og mellemstore virksomheder, som ikke har interne ressourcer til varetage opgaverne.
Opgaverne er mangfoldige, men opgavetyperne har samme omdrejningspunkt; det handler om at levere kyndig assistance fra tekniske kompetente og erfarne folk med stor indlevelsesevne, motivation og fokus på at levere kvalitetsarbejde.
Det handler også om at være fleksibel og hurtigt at kunne sætte sig ind i nye opgaver og problematikker ved at udnytte viden og erfaring hentet hos andre kunder med tilsvarende opgaver til at yde en optimal service hver gang.

Vores mission er at være den backoffice funktion, der kan aflaste eller supplere eksisterende medarbejdere i dagligdagen eller være den funktion som opdaterer systemer når medarbejderne er gået hjem.

Både vores erfaring og opgaveportefølje favner bredt så det både er veletablerede virksomheder samt iværksættere som kan drage nytte af vores muligheder.
Den erfaring og viden vi får ved at arbejde i mange forskellige miljøer, bruger vi hver dag til at levere en effektiv service hos andre kunder.

Mange virksomheder oplever perioder, hvor de ikke har opgaver nok til at beskæftige en teknisk medarbejder eller mangler ressourcer eller kompetencer i egen medarbejderstab til specifikke opgaver.
Derfor kan man med fordel vælge at outsource disse opgaver til en samarbejdspartner som Spiff.
Ved at indgå en samarbejdsaftale kan man være sikker på at have en standby IT funktion at trække på når opgaverne spidser til. Det er også muligt at have vores IT funktion siddende hos jer eks. 1 dag om ugen (eller hvad der passer jer bedst), mulighederne er mange.

Spiff har kompetencer inden for skriftlig og mundlig formidling på både dansk og engelsk.

Med Spiff får du en dedikeret, loyal og meget fleksibel samarbejdspartner, som du kun betaler, når du benytter.
Der er ingen spildtid på grund af manglende opgaver, du skal ikke bekymre dig om feriepenge, sygdom, pension og forsikring - og hverken investere i møbler eller IT-udstyr.
Vi løser som oftest opgaverne hos os selv, men kommer gerne ud til vores kunder, når det er påkrævet.

Send os en e-mail hvis du ønsker at booke et uforpligtende møde it@spiff.dk

Samarbejdsmodeller
Afregning på timebasis pr. opgave
til virksomheden, som har brug for løsning af opgaver på ad-hoc basis.

Klippekort
til virksomheden, som jævnligt har behov for assistance.

Samarbejdsaftaler på månedsbasis
til virksomheden, som har et relativt stort, fast månedligt behov.